Osnažen sponzorski pul COK-a / -FOTO: COK
26/05/2023 u 12:42 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Erste banka novi partner COK-a

Ugovor koji će važiti do kraja Olimpijskih igara u Parizu potpisali predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta Dušan Simonović i predsjednik Upravnog odbora Erste banke Aleksa Lukić

Crnogorski olimpijski komitet i Erste banka potpisali su danas u Podgorici sponzorski ugovor, koji će važiti do završetka Olimpijskih igara u Parizu 2024. godine. Ugovor su potpisali predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta Dušan Simonović i predsjednik Upravnog odbora Erste banke, Aleksa Lukić.

Potpisivanje ovog sponzorskog ugovora veoma je značajno za crnogorske sportistkinje i sportiste, pogotovu u predolimpijskoj i olimpijskoj godini. Kroz ovu saradnju, COK i Erste banka udružuju snage kako bi podržali crnogorske sportiste u ostvarivanju njihovih sportskih snova, te pružili najbolje moguće uslove za njihovu pripremu i nastupe na međunarodnoj sportskoj sceni.

Predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta, Dušan Simonović, istakao je da je Erste banka, kao jedna od vodećih finansijskih institucija u zemlji, idealan partner Crnogorskog olimpijskog komiteta. Ova saradnja nije samo simbolična, s obzirom na to da Erste banka ima dugogodišnje iskustvo u podršci sportu i lokalnim zajednicama.

-Partnerstvo između Crnogorskog olimpijskog komiteta i Erste banke je primjer kako poslovni sektor može aktivno da učestvuje u razvoju sporta i stvaranju pozitivnih promjena u društvu. Ponosni smo što imamo Erste banku kao partnera i člana crnogorske olimpijske porodice i vjerujemo da ćemo zajednički ostvariti sjajne rezultate za crnogorski sport, rekao je Simonović.

Partnerstvo između Crnogorskog olimpijskog komiteta i Erste banke predstavlja sinergiju između vrhunskog sporta i uspješne finansijske institucije. Ono ističe važnost uloge privatnog sektora u podršci razvoju sporta, kao i stvaranju pozitivnih promjena u društvu.

-Crnogorski olimpijski komitet izražava veliku zahvalnost Erste banci na povjerenju i podršci. Vjerujemo da će ovo partnerstvo donijeti brojne koristi za naše sportiste, sportistkinje i cjelokupnu crnogorsku sportsku zajednicu. Zajedno, jačamo temelje uspjeha i ostvarujemo velike sportske snove, zaključio je predsjednik COK-a Dušan Simonović, pored kojeg su na konferenciji za novinare govorili i predsjednik i član Upravnog odbora Erste banke, Aleksa Lukić i Darko Keković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 22:50