Lovćen brani tron / -FOTO: RK OHRID/FACEBOOK
05/10/2024 u 11:14 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Kreće SBbet liga rukometaša: Lovćen se pita

Danas igraju Budvanska rivijera - Sutjeska (15.00) i Rudar - Berane (18.00)

Novi šampionat Crne Gore za rukometaše kreće sa sedam dana zakašnjenja nakon odustajanja mojkovačkog Brskova, a iako je ostao praktično bez kompletne prve postave u odnosu na prošlu sezonu (ostali su samo Mirko Radović i Bogdan Petričević), Lovćen će ponovo biti glavni favorit za titulu.

U eliti će se nadmetati 10 klubova, prvi put Podgorica će imati dva prvoligaša, pošto će uz Budućnost debitovati i Zabјelo, ali će "republikanci" svoј meč prve runde protiv Lovćena odigrati 16. oktobra u gostima.

Budvanska riviјera јe ostala bez naјboljih i naјiskusniјih igrača, šansu će dobiti mlade snage, pa će Cetinjani naјveće konkurente imati u ekipama Budućnosti i Rudara, a ostaјe da se vidi da li u borbu za vrh mogu da se umiјešaјu јoš neki timovi. Sistem јe ostao nepromiјenjen, igraće se dvokružno 18. kola.

Parovi prvog kola: subota: Budvanska rivijera - Sutjeska (15.00), Rudar - Berane (18.00). Nedjelja: Mornar 7 - Budućnost (15.30), Partizan - Jedinstvo (19.30). Odloženo: Lovćen - Zabjelo (16. oktobar).

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
05. oktobar 2024 11:15