Protiv Austrije ili Estonije u Gracu / -FOTO: CEV
16/06/2023 u 22:28 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Krunić: Zaista jedan dobar rezultat

Slijedi završnica u Gracu, 25. i 25. juna, na kojoj će crnogorski nacionalni tim u polufinalu igrati sa drugoplasiranom selekcijom grupe A, Estonijom ili domaćinom Austrijom

Crnogorske odbojkašice sa pet pobjeda i porazom kao najbolje u grupi B završile borbu za završnicu Srebrne lige. U poslednjem kolu "crvene" su u Igalu pobijedile Farska Ostrva 3:0 (25:23, 25:17, 25:8).

-Čestitao bih djevojkama na pobjedi i osvojenom prvom mjestu u grupnoj fazi Evropske lige. Zaista jedan dobar rezultat, pet pobjeda i jedan poraz. Taj jedan poraz u Portugalu, gdje nismo "pregaženi", i tu smo pružili otpor i tu smo vrlo lako mogli doći bar do jednog boda. Nadam se da ćemo u polufinalu Evropske lige odigrati svoju najbolju utakmicu, to mi je jedina želja koju imam u ovom momentu. Čestitam curama još jednom na kompletnoj igri svih šest kola, rekao je selektor Milorad Krunić.

Slijedi završnica u Gracu, 25. i 25. juna, na kojoj će crnogorski nacionalni tim u polufinalu igrati sa drugoplasiranom selekcijom grupe A, Estonijom ili domaćinom Austrijom.

-Čestitala bih curama na pobjedi 3:0 i plasmanu na fajnl for. Utakmica sa Farskim Ostrvima je završena očekivanim rezultatom ali isto tako sa malim iznenađenjima sa njihovom dobrom atmosferom u prvom setu. Spremne smo za fajnl for, mislim da možemo da napravimo veliki uspjeh i uzmemo jednu od medalja, rekla je Danijela Džaković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 04:32