Matea Pletikosić / EPA-EFE-FOTO: EPA/ZSOLT CZEGLEDI
23/02/2024 u 11:16 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

„Lavice“ naredne sedmice igraju protiv Srbije

Mečevi će se igrati u Zrenjaninu i Podgorici

Naredna sedmica biće rezervisana je za  najbolje crnogorske rukometašice. „Lavice“ će odigrati dvomeč protiv Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, koje će u novembru biti održano u Austriji, Mađarskoj i Švajcarskoj. Nakon dva odigrana kola, izabranice selektorke Bojane Popović su na čelu kvalifikacione grupe sa četiri boda, dok Srbija ima tri, pa će dueli u Zrenjaninu i Podgorici, biti odlučujući u borbi za prvu poziciju i bolju poziciju pred žreb.

Na spisku selektorke Bojane Popović nalaze se sledeće igračice: golmani: Marina Rajčić, Anastasija Babović; krila: Ivona Pavićević, Dijana Mugoša, Nađa Kadović, Nina Bulatović, Dijana Ujkić, Anastasija Marsenić; bekovi: Itana Grbić, Matea Pletikosić, Đurđina Malović, Tanja Ivanović, Jelena Despotović, Nada Ćorović, Vanesa Agović, Ilda Kepić, Jelena Vukčević, Nikolina Marković; pivoti: Tatjana Brnović, Bobana Klikovac, Ivana Godeč.

image
-FOTO: RSCG

Za reprezentaciju Crne Gore ovo će biti prva akcija nakon uspješnog nastupa na Svjetskom prvenstvu i osvajanja sedmog mjesta na šampionatu koje je u decembru održano u Švedskoj, Danskoj i Norveškoj.

Utakmica u Zrenjaninu na programu je u četvrtak, a revanš je u nedjelju u „Bemaks areni“.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 01:06