Crnogorski rukometaši / - FOTO: RSCG.ME
16/10/2022 u 09:35 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

"Lavovi" večeras protiv BiH u Sarajevu

Muška rukometna reprezentacija Crne Gore igraće večeras u Sarajevu sa Bosnom i Hercegovinom (BIH) utakmicu drugog kola kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo

Crnogorski rukometaši na startu kvalifikacija savladali su u Podgorici selekciju Kosova 29:20, dok je BIH poražena u gostima od Slovenije 28:20.

Selektor Zoran Roganović je, komentarišući igru rivala, kazao da se vidjelo da dosta toga nije štimalo u pojedinim momentima u njihovoj igri.

- Kao, recimo, u našoj, u kojoj se vidi i dobar tajming i saradnja među igračima. Na nekim pozicijama je to izgledalo slabije kod selekcije BIH. Znajući njihovog selektora Irfana Smailagića siguran sam da će dati sve od sebe da budu bolji i da nam pariraju na pravi način - kazao je selektor Roganović.

On je naglasio da je siguran da će biti “muška utakmica”.

Govoreći o atmosferi u dorani, crnogorski selektor kazao je da očekuje da će domaći tim imati veliku podršku sa tribina, sličnu onoj koju ima Crna Gora kada igra kod kuće.

- Igrači jedva čekaju utakmicu, volimo takve utakmice i da igramo u takvoj atmosferi. Imamo je kod kuće, sada želimo da uživamo malo u nečemu sličnom kada igramo u gostima - rekao je Roganović.

Duel BIH i Crne Gore u dvorani Mirza Delibašić počeće u 20 sati.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
06. oktobar 2024 01:54