Podrška za mlade sportiste / -FOTO: MINISTARSTVO SPORTA
24/04/2023 u 16:20 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ministar sporta Vasilije Lalošević ugostio mlade kikboksere i karatiste

Jovana Damjanović, Emre Saljiu, Nemanja Mikulić, Nemanja Jovović, Nikola Jovetić, Pavle Vušurović, Mirko Božović i Andrija Danilović stekli status perspektivnog sportiste i pripadajuću jednogodišnju stipendiju

Ministar sporta i mladih, Vasilije Lalošević, ugostio je mlade kik boksere i karatiste, koji su ostvarili značajne sportske rezultate, te time stekli status perspektivnog sportiste i pripadajuću jednogodišnju stipendiju ovog Ministarstva. Uz ministra i načelnika Odjeljenja za međunarodnu saradnju Miloša Lalevića sastanku su prisustvovali mladi sportisti: Jovana Damjanović, Emre Saljiu, Nemanja Mikulić, Nemanja Jovović, Nikola Jovetić, Pavle Vušurović i Mirko Božović. Status perspektivnog sportiste dobio je i kik bokser Andrija Danilović, koji danas iz objektivnih razloga nije mogao prisustvovati sastanku.

-Maksimalne čestitke i podrška za vas, mlade perspektivne nade kik boks i karate sporta! Želim vam da ostanete i dalje sjajna djeca, perspektivni i talentovani sportisti i nadam se da vam ovaj mali znak pažnje od Ministarstva sporta i mladih znači, te da ćete nastaviti ovim putem uspjeha kojim sigurno kročite, kazao je Vasilije Lalošević.

Ministar je zahvalio i predstavnicima Kik boks i Karate saveza Crne Gore na svemu što rade za mlade sportiste, na podršci koju im pružaju i konstantnoj motivaciji.

-U ime Karate saveza Crne Gore i u svoje lično ime želim da vam se zahvalim na gestu koji pokazuje ovim mladim ljudima da neko zaista brine o njima, da neko poštuje i cijeni njihov trud i rad, a ovo Ministarstvo to u kontinuitetu radi, istakao je Miodrag Radunović, direktor reprezentacije Karate saveza Crne Gore.

Predsjednik Kik boks saveza Crne Gore Ivan Strugar pohvalio je odnos koji ovaj savez ima sa Ministarstvom sporta.

- Mi već poduži period imamo odličan odnos sa Ministarstvom sporta i mladih, a Vi ste ministre, nastavili tu tradiciju i hvala vam što naši mladi sportisti nijesu sami u borbi za uspjehom u ovom sportu, već što imaju nekog ko im daje "vjetar u leđa", kazao je Ivan Strugar.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 13:01