Tri stola za Ulcinjane / -FOTO: TEKBOL SAVEZ CRNE GORE
22/05/2023 u 22:16 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ulcinj novi grad na crnogorskoj tekbol mapi

Ulcinj i Turistička organizacija obezbijedile su tri tekbol stola

Ulcinj i Turistička organizacija obezbijedile su tri tekbol stola, od čega jedan neće biti striktno vezan za lokaciju, već će biti pokretan i na raspolaganju za različite potrebe sportskih organizacija i promotivnih aktivnosti u Ulcinju. Jedan sto postavljen je u Srednjoj mješovitoj školi "Bratsvo jedinstvo", a drugi će biti dio kompleksa sportskih terena na Valdanosu.

Tekbol kao sport i akcija Opštine Ulcinj i Turističke organizacije promovisani su na tekbol druženju na Maloj plaži, kom su prisustvovali predstavnici Opštine Ulcinj i Turističke organizacije grada, fudbalskog kluba Otrant Olimpik, kluba malog fudbala Dolcinium kao i brojni turisti.

-Veoma se radujemo zbog dolaska tekbola u Ulcinj. Sigurni smo da će pružiti novi način za zabavu i rekreaciju svim generacijama. To je još jedan korak ka promociji zdravih stilova života među našim sugrađanima, bez obzira na uzrast ili iskustvo. Dolazak tekbola takođe ima turističke benefite i utisak je da su Ulcinj i tekbol idealan spoj, jer naš grad na više lokacija može da pruži sjajne, a različite uslove i okruženje za igranje ovog dinamičnog i atraktivnog sporta. Naš grad prepoznat je kao destinacija koja podržava zdrave stilove života, a od sada će turisti moći da se upuste i u igru tekbola i uživaju u ovom jedinstvenom sportskom iskustvu, saopšteno je iz kabineta Opštine Ulcinj.

Tako je broj tekbol stolova u Crnoj Gori došao do 50, što svjedoči sve većoj popularnosti sporta, koji dobija nove centre.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 15:02