Preko 1.000 učesnika / -FOTO: SPORT ZA SVE
02/06/2023 u 08:25 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Održano peto izdanje "Podgorica festa"

Crnogorski savez sportske rekreacije "Sport za sve" i SRD „M&M Iskra" uzeli učešće u organizaciji

Povodom Medjunarodnog dana porodice koji se obilježava širom svijeta, Udruženje Roditelji i njihov partner Glavni grad organizovali su u parku ispred dvorca Petrovića na Kruševcu peto izdanje "Porodica festa". Najbogatiji program do sada odvijao se na unaprijed odredjenim i pripremljenim dijelovima ove prelijepe podgoričke zelene oaze. Učestvovalo je čak 60 različitih subjekata, a održano je preko 70 kreativnih, edukativnih i sportskih radionica i aktivnosti u okviru 11 tematskih zona. Zajednički cilj je bio osmisliti takve sadržaje koji će biti zanimljivi svim članovima porodice. Da se u tome zaista i uspjelo potvdjuje podatak o prisustvu preko 1000 roditelja i djece.

image

Održano 70 raznih radionica

-FOTO: SPORT ZA SVE

Članica Saveza "Sport za sve" SRD "M&M Iskra" je kroz svoj dvosatni program od 11 do 13 časova aktivirala zainteresovanu djecu u vježbama korektivne gimnastike i sportsko rekreativnim aktivnostima, fudbalu na duvanje, pikadu, bagu, i sl. Vježbe za pravilno držanje tijela, jačanje kičmenog stuba, vježbe za stopala i oblikovanje tijela mogli su da rade svi zainteresovani učesnici. Program su vodile Milanka Žarković, fizioterapeut i licencirani organizator sportske rekreacije i Andjela Golubović, fizioterapeut.

-Porodični dan sa mališanima smo završili uspješno i sa puno radosti, uz aktivnosti koje je većina upoznala prvi put. Priroda je naše omiljeno mjesto za vježbanje, osjećamo da smo dio nje, i tu nam svaka aktivnost lako pada. Zahvaljujemo organizatorima i roditeljima na divnom druženju i s nestrpljenjem očekujemo slične dogadjaje" rekle su voditeljke programa SRD "M&M Iskra".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 19:04