Sa sastanka u Baru / -FOTO: ASCG
11/09/2024 u 18:34 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Pripreme za Prvenstvo Balkana u atletici za veterane

Povodom prvenstva koje će se od 27. do 29. septembra održati u Baru se sastali čelnici Atletskog saveza Crne Gore i Asocijacije atletskih veterana Crne Gore sa direktorom Sportsko rekreativnog centra Bar

Prvenstvo Balkana u atletici za veterane i veteranke, koje će se od 27. do 29. septembra održati na stadionu "Topolica" bilo je tema sastanka direktora Sportskog rekreativnog centra Bar Božidara Jankovića i čelnika Atletskog saveza Crne Gore - predsjednika Milorada Vuletića, generalnog sekretara Milana Madžgalja i savjetnika ASCG za sport Gojka Banjevića, te predsjednika Asocijacije atletskih veterana Crne Gore Dejana Živkovića.

-Između ostalog, jedna od tema na sastanku bila je i mogućnost reparacije atletske staze, a sve uz pomoć ASCG, kako bi se u Baru stvorili bolji uslovi za organizaciju većih takmičenja, a grad ispod Rumije postao epicentar sportskih dešavanja. Na terenima Sportskog rekreativnog centra Bar nastupiće preko 800 učesnika iz 12 zemalja. S obzirom da je takmičenje otvorenog tipa, očekuje se i oko 150 takmičara iz Evrope i svijeta. Ova masovna sportsko - turistička manifestacija, koja je od izuzetnog značaja za Crnu Goru i za promociju Opštine Bar, ranije je u Crnoj Gori održana i 2008. godine. Organizaciju manifestacije u Baru podržali su Ministarstvo sporta, Crnogorski olimpijski komitet, Opština Bar, SRC Bar i Turistička organizacija Bara, saopšteno je iz Atletskog saveza Crne Gore.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. septembar 2024 08:34