Rakčević obećao podršku / -FOTO: PG BIRO
25/05/2023 u 17:18 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Rakčević upriličio prijem za KK Budućnost: Vrhunski rezultati zaslužuju podršku

Predstavnici kluba i Saveza zahvalili su zamjeniku gradonačelnice na prijemu

Karate klub Budućnost proslaviće sjutra 56 godina postojanja- 46 pod imenom Budućnost, a zamjenik gradonačelnice Luka Rakčević upriličio je prijem za direktora kluba Rajka Vujoševića, predsjednika Karate saveza Crne Gore Predraga Perkovića i članove kluba Tijanu Popović, Rijada Mandića i Biserku Radulović.

Rakčević je u prvom redu čestitao Biserki Radulović na nedavno osvojenoj bronzanoj medalji na prvenstvu Mediterana u Tunisu, ističući da svi rezultati ovog sportskog klektiva treba da služe na ponos i Podgorici i Crnoj Gori. On je naglasio da je Glavni grad otvoren da pruži podršku u mjeri mogućeg, te da će u narednom periodu nastojati da budu mnogo veći oslonac klubu koji zaslužuje više pažnje na lokalnom nivou, a što ranije nije bio slučaj.

Predstavnici kluba i Saveza zahvalili su zamjeniku gradonačelnice na prijemu i iskazali uvjerenje da će upravo rezultati kluba opravdati svaki vid podrške, te naglasili da su ponosni na dugu tradiciju i brojne talente koje je klub iznjedrio, dodajući da se nadaju da će svaki naredni nacionalni kup biti organizovan u Podgorici. Takođe su kazali da su ponosni na Kup oslobođenja Podgorice koji se ove godine organizuje 44. put i da je riječ o jednom od najstarijih sportskih događaja u Podgorici.

Podsjećamo, Karate klub Budućnost osnovan je 26. maja 1977. godine i u svom trajanju ispisao svijetle stranica sporta u Crnoj Gori. Prvi je sportski kolektiv u Crnoj Gori koji je osvojio titulu prvaka Evrope, ima preko 75 titula prvaka države u konkurenciji seniora, kao i veliki broj sportskih i društvenih priznanja.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
KARATE BUDUCNOST
15. april 2024 21:16