Са потписивања уговора / - Фото: Рукометни савез Црне Горе
24/11/2021 u 14:20 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Рукометни савез добио новог спонзора

Од овог новембра па све до jануара 2023. Рукометни савез Црне Горе на своjим дресовима носиће знак првог и jедног од водећих кабловских оператора код нас, компаниjе "Telemach"

Компаниjа "Telemach" и Рукометни савез Црне Горе данас су потписали спонзорски уговор и започели сарадњу коjа ће, сигурни су, бити дугорочна и перспективна.

Уговор су потписали Петар Каписода, предсjедник Рукометног савеза Црне Горе и Милиjа Зековић, извршни директор компаниjе "Telemach".

Први човjек црногорске „куће рукомета“ Петар Каписода уручио jе Зековићу дрес репрезентациjе Црне Горе и поручио да jе задовољан због чињенице да jе, jедан од водећих кабловских оператора у нашоj држави, препознао рад Савеза и резултате репрезентативних селекциjа и одабрао га као партнера са коjим може да оствари свеобухватну маркетиншку промоциjу.

- Први пут потписуjемо уговор о спонзорству са компаниjом Телемацх, а вjеруjем да jе ово само почетак успjешне и вишегодишнjе сараднjе. Увиjек jе задоволjство проширити круг спонзора и партнера, а привилегиjа jе када у истом имате компаниjе коjе су међу наjуспjешниjима у своjим дjелатностима. Драго нам jе што jе Савез препознат као партнер, и да заjедно можемо остварити наше спортске и пословне, али и заjедничке цилjеве. Наше jе да створимо све предуслове да наше репрезентативне селекциjе и далjе буду наjболjи амбасадори наше државе на међународноj сцени, у чему ће ова подршка бити веома драгоцjена. Телемацх ће се, с друге стране, побринути да слика из свих краjева Европе и свиjета у коjима наступаjу ‘лавови‘ и ‘лавице‘ стигне у што већи броj црногорских домова - казао jе Каписода.

Извршни директор компаниjе "Telemach", Милиjа Зековић казао jе да jе част бити спонзор савеза коjи само ниже успjехе.

"Тelemach" jе управо мjесто у друштву наjбољих. Ова сарадња биће прилика да удруженим снагама учинимо прилике у рукомету jош бољим, jер jе ово спорт коjи jе, заjедно са своjим сjаjним представницима, донио немjерљиву срећу и понос грађанима циjеле Црне Горе. Нема сумње да смо изабрали наjбољи тим у коjи вриjеди улагати, jер тако улажемо и у будућност наше земље. Посебно нас радуjе што савез своjу будућност управо гради на младим снагама коjе ће тек да покажу шта све знаjу. Сигуран сам да jе ово тек почетак успjешне сарадње и права увертира у нове побjеде коjе нам спрема Рукометни савез - казао jе Зековић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 05:39