Rekreativke dale poseban pečat Fesitvalu / -FOTO: BLAGOJE ĐUKANOVIć
06/03/2024 u 16:07 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Ski festival na Žabljaku uspješan i bez snijega

Plakete za najmlađeg učesnika Jakšu Krulanovića, najstarijeg Blagoja Đukanovića, najmlađu novu ekipu - Sindikat struke CEDIS-a, najmasovniju ekipu Pivaru Trebjesa i najuspješniju - RTCG

Zimski ski fest "Durmitor 2024", održan na Žabljaku okupio je 223 učesnika koji su se viteški borili za vrijedne nagrade. Zbog nedostatka snijega izostali su sadržaji na bijelom pokrivaču, ali takmičarska draž sa novim disciplinama nije izostala. Nabrojati pobjednike po disciplinama bi uzelo dosta prostora, pa se bez dilema može konstatovati da su na Ski festu svi pobjednici, kako učesnici, tako i organizatori i grad Žabljak kao domaćin.

Zaista su se na prostoru ispod čarobnog Durmitora svi osjećali u nekom posebnom raspoloženju, opusteni i nasmijani kao nikad. Festival ima svoju dušu, to se i ovog puta pokazalo kroz lica sa puno pozitivnih emocija, kako na borilištima tako i u zabavnom dijelu.

Zato ne čudi što je tradicija nastavljena u znaku novih, nezaboravnih druženja rekreativaca sa primorja, centralnog i sjevernog dijela Crne Gore.

Rekreativke su svojom ljepotom, igrom i šarmom dale poseban pečat ovoj Manifestaciji.

Čitavo vrijeme Ski festa na Žabljaku je bila delegacija Asocijacije Sport za sve Srbije sa presjednikom Brankom Vujovićem, generalnim sekretarom Filipom Vešovićem i članom Predsjedništva Dejanom Marsenićem.

Na završnoj svečanosti Gligorije Vojinović, predsjednik Organizacionog odbora je uručio Specijalne nagrade - pehare, najmlađem učesniku Jakši Krulanoviću iz Nikšića, Blagoju Đukanoviću iz DSR Veterani NIkšić kao najstarijem, pa najmlađoj novoj ekipi - Sindikatu struke CEDIS-a, Pivari Trebjesa kao najmasovnijoj ekipi i RTCG kao najušpješnijoj na Ski festu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. septembar 2024 02:57