Vlado Šola
09/01/2024 u 19:58 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Šola na EP ne vodi Suljevića

U Minhen putuje 17 igrača

Selektor muške rukometne reprezentacije Crne Gore Vlado Šola odlučio je da na EP u Njemačku vodi 17 igrača, a posljednji je sa spiska otpao Haris Suljević, golman šampiona Bosne i Hercegovine, Izviđača.

Na EP sjutra putuju: golmani: Nemobša Simić i Nikoлa Matović. Lijeva krila: Miloš Vujović i Aleksanadar Bakić. Desna krila: Mirko Radović i Luka Radović. Pivoti: Nemanja Grbović i Vuk Lazović: Bekovi: Vuko Borozan, Vasilije Kaluđerović, Arsenije Dragašević, Božo Anđelić, Miloš Božović, Radojica Čepić, Branko Vujović, Stefan Čavor i Risto Vujačić.

- Idem sa dva golmana. Haris sada neće biti sa nama, donio sam tu odluku iz razloga što imamo na desnoj strani dosta rovitih igrača. Oba krila nisu mogli da igraju na turniru u Poreču zbog povrede - kazao je Šola. - A drugi razlog je taktički, jer Mađari imaju dosta jake pivote od 120-130 kilograma. Možda će mi baš Risto Vujačić trebati na toj poziciji jedinice, da imamo jednog jakog čovjeka gdje oni najčešće stavljaju tog pivota - objasnio je Šola.

Prvi meč "lavovi" igraju u petak protiv Mađarske.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 23:20