Vlado Šola / EPA-EFE-ANNA SZILAGYI
16/02/2024 u 13:05 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Šola: Uradiću sve da opravdam ukazano povjerenje

Glavni cilj u ovoj godini je baraž za SP u maju

Hrvatski stručnjak Vlado Šola nije krio zadovoljstvo nakon što je produžio ugovor sa Rukometnim savezom Crne Gore.

- Zahvaljujem se Upravnom odboru Saveza na čelu sa predsjednikom Petrom Kapisodom na dosadašnjoj uspješnoj saradnji, te ukazanom povjerenju za nastavak iste. I igračima ukazujem zahvalnost na iskrenom i patriotskom odnosu prema dresu sa državnim grbom. Zajedno sa saradnicima, uradiću sve da opravdam ukazano povjerenje - kazao je Šola.

"Lavove" koje će Šola voditi do 2025. godine u maju očekuje baraž za SP protiv boljeg iz okršaja Belgije i Italije, ali će prije toga imati okupljanje narednog mjeseca.

- U martu nas očekuje okupljanje u okviru EHF sedmice tokom koje ćemo odigrati jednu ili dvije prijateljske utakmice. To će biti prilika da vidimo na djelu neke nove igrače, ali i da ispravimo nedostatke koje smo uočili nakon analize nastupa na Evropskom prvenstvu. Glavni cilj u ovoj godini je baraž u maju, a pripreme za taj dvomeč će krenuti nakon što saznamo ko će nam biti protivnik – Italija ili Belgija. Vjerujem da će biti dovoljno vremena da se na pravi način pripremimo za te utakmice - poručio je Šola.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 12:07