Prof. dr Duško Bjelica / -FOTO: CSA
20/09/2024 u 16:30 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Sporazum o saradnji Fakulteta sporta iz Ljubljane i CSA

Sporazum potpisali predsjednik Crnogorske sportske akademije, prof. dr Duško Bjelica i prof. dr Damir Karpuljak, dekan Fakulteta sporta Univerziteta u Ljubljani

Predsjednik Crnogorske sportske akademije, prof. dr Duško Bjelica i prof. dr Damir Karpuljak, dekan Fakulteta sporta Univerziteta u Ljubljani potpisali su danas Sporazum o saradnji ove dvije institucije. Slovenci će biti partneri u organizaciji naučne konferencije pod nazivom: ‘‘Sport, fizička aktivnost i zdravlje - savremene perspektive", koja se tradicionalno organizuje već 22. put.

- Zahvaljujemo se upravi Fakulteta za sport iz Ljubljane što su prepoznali našu instituciju kao pouzdanog partnera, rekao je prof. dr Duško Bjelica, predsjednik Crnogorske sportske akademije i jedan od urednika priznatih naučnih časopisa: ‘‘Sport Mont ‘‘ koji se nalazi u eminentnoj naučnoj citatnoj bazi Scopus i ‘‘Montenegrin Jurnal of Sports Science and Medicine‘‘, koji se nalazi u svjetskoj naučnoj citatnoj bazi WOS što ga čini regionalno najbolje pozicioniranim naučnim časopisom iz oblasti sportskih nauka u kojima će objavljivati i naučnici iz Slovenije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. septembar 2024 16:30