Baić i Bjelica / -FOTO: CSA
30/09/2024 u 18:04 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Nakon Ljubljane i Zagreb pouzdan partner Crnogorska sportske akademije

Sporazum o sdaradnji potpisali predsjednik Crnogorske sportske akademije, prof. dr Duško Bjelica i prof. dr Mario Baić, dekan Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu

Predsjednik Crnogorske sportske akademije, prof. dr Duško Bjelica i prof. dr Mario Baić, dekan Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu potpisali su danas Sporazum o saradnji ove dvije institucije.

Zagrepčani će biti partneri u organizaciji naučne konferencije pod nazivom: ‘‘Sport, fizička aktivnost i zdravlje - savremene perspektive‘‘. koja se tradicionalno organizuje već 22. put.

- Zahvaljujemo se upravi Kineziloškog fakulteta iz Zagreba što su prepoznali našu instituciju kao pouzdanog partnera, rekao je prof. dr Duško Bjelica, predsjednik Crnogorske sportske akademije i jedan od urednika priznatih naučnih časopisa: ‘‘Sport Mont‘‘, koji se nalazi u prestižnoj naučnoj citatnoj bazi Scopus i ‘‘Montenegrin Jurnal of Sports Science and Medicine‘‘, koji se nalazi u najjačoj svjetskoj naučnoj citatnoj bazi WOS, što ga čini regionalno najbolje pozicioniranim naučnim časopisom iz oblasti sportskih nauka u kojima će objavljivati i naučnici iz Hrvatske.

Profesor Bjelica je istovjetan sporazum prethodne nedjelje potpisao sa prof. dr Damirom Krpuljakom, dekanom Fakulteta sporta Univerziteta iz Ljubljane.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
30. septembar 2024 18:04