Promocija u SC ”Igalo” / -FOTO: TEKBOL SAVEZ CG
12/06/2023 u 16:15 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Tekbol stigao u Herceg Novi

Opština obezbijedila svojim građanima tekbol sto koji je predstavljen na otvorenim terenima SC "Igalo"

Nakon premijernog turnira Montenegrin Teqball League u Ulcinju tekbol je predstavljen i na drugom kraju crnogorske obale. Opština Herceg Novi obezbijedila je svojim građanima tekbol sto koji je predstavljen na otvorenim terenima sportskog centra "Igalo", na zajedničkoj promociji SC "Igalo" i Tekbol saveza Crne Gore. U promociji su učestvovali članovi mlađih kategorija FK Obilić. U SC "Igalo" imaju zanimljive ideje u vezi sa sportskim aktivnostima i različitim opcijama koje se otvaraju zahvaljujući multifunkcionalnosti TEQ stola. Po prvi put u Crnoj Gori održana je prezentacija "table volleyball-a", odbojke na stolu, koji su predstavile članice OK Albatros.

Atraktivnost lokacija na području Herceg Novog idealna su opcija za organizaciju tekbol turnira, pa će se grad pod Orjenom u budućnosti naći na MTL mapi i biti domaćin turnira nacionalne lige.

-Izuzetno se radujem širenju tekbola na sve krajeve Crne Gore i dolasku TEQ stola u Herceg Novi. To je grad koji je poznat i po sportovima koji nisu toliko popularni u široj javnosti, ali su izuzetno atraktivni, poput trke karića ili picigina. Stoga sam uvjeren da će i tekbol naići na veliko interesovanje među Novljanima i Novljankama u narednom periodu. Zato je i nastala ideja da Herceg Novi bude stanica i Crnogorske tekbol lige koju će ugostiti, ako ne već ovog ljeta, onda sigurno u narednoj sezoni. U Herceg Novom ljudi veoma vole sport i siguran sam da će i tekbol naći mjesto u njihovim srcima, kazao je predsjednik Tekbol saveza Crne Gore, Milorad Šutulović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. maj 2024 07:00