Đoković će nastaviti vladavinu / EPA-EFE-MAST IRHAM
28/01/2024 u 12:40 h
D.M.D.M.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Novak donosi novac: Australijan open drastično snizio cijene ulaznica za finale

Ulaznice su do sada koštale 5.000-6.000 australijskih dolara, a za današnje finale one su samo 1.799 dolara

Dokaz da Novak Đoković donosi velike novce je to što su od Australiaan openu morali drastično da smanje cijene ulaznica za finale.

Najbolji teniser planete ostao je bez prilike da brani titulu ove godine jer je Janik Siner bio bolji od njega u polufinalu.

Iznenađujuća eliminacija srpskog asa uticala je i na cijene ulaznica za finalni dvoboj u kojem prvi put nakon 19 godina neće biti člana slavne "velike trojke".

Novak, kao jedan od najboljih sportista svih vremena, privlači veliku pažnju publike, sviđalo se to nekome ili ne, a koliko je srpski teniser važan za turnir U Melburnu, pokazale su i cijene ulaznica za finalni meč između Janika Sinera i Danila Medvedeva.

Tako je vrijednost ulaznice za finale, koja je do sada koštala 5000-6000 australijskih dolara, uz izostanak osvajača 24 Gren slem titule, pala na "samo" 1799 dolara.

Takođe, cijene ulaznica za Novakove mečeve bile su više nego inače.

Ali Novak je u petak izgubio svoje prvo polufinale na Australijan openu, nakon što je deset puta zaredom prošao pretposljednju stepenicu na putu do trofeja.

To je svakako razočaralo mnoge koji su ga očekivali u pohodu na 11. trofej u Melburnu, ali za to će morati da pričeka još godinu dana.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 02:57