Novak Đoković / -FOTO: EPA
12/09/2024 u 14:05 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Šangaj se raduje dolasku olimpijskog šampiona: Novak magnet za publiku

Rasprodate sve karte preko interneta

Godinu će Novak Đoković završiti bez grend slem titule, ali je osvajanjem olimpijskog zlata ostvario primarni cilj, a do kraja sezone čeka ga velika borba za plasman na Završni masters u Torinu. Bodove će Novak najprije tražiti na Mastersu u Šangaju na kojem će najbolji teniser koji je ikad držao reket u rukama zaigrati nakon pet godina, a da je pravi magnet za publiku najbolje potvrđuje činjenica da su rasprodate sve karte preko interneta.

- Novak je poslao poruku svojim navijačima u Kini, u kojoj je poručio da dolazi na turnir, karte su planule u sekundi preko interneta. Izuzetno smo srećni što ćemo dočekati i igrače poput Janika Sinera, Karlosa Alkarasa, Danila Medvedeva, našeg šampiona 2019, i našeg aktuelnog šampiona Huberta Hurkača. Prošle godine Hubert i Rubljov su igrali jedno od najvećih finala koje je Azija ikad vidjela - rekao je direktor turnira u Šangaju Majkl Luevano i najavio da će igrati i Frensis Tijafo, Tejlor Fric, Tomi Pol, Aleksander Zverev, Kasper Rud i Grigor Dimitrov.

Đoković je u Šangaju osvojio četiri titule i ukupno ostvario 34 pobjede, a tamošnji mediji navode da je oduvijek bio ljubimac navijača.  Turnir počinje 30. septembra. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. septembar 2024 22:42