foto: Printskrin / - FOTO: PRINTSKRIN
13/05/2023 u 07:56 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Đoković uputio dirljivu poruku povodom tragedije u Beogradu

Ja kao otac male djece mogu da zamislim kako se osjećaju roditelji i želim im snagu i ljubav - naveo je on

Novak Đoković nakon plasmana u treće kolo mastersa u Rimu poslao je dirljivu poruku.

Nakon što je savladao talentovanog Argentinca, Đoković je napisao dirljivu poruku na kameri, a potom se tokom davanja izjave rasplakao, želeći da pruži podršku onima koji su u tragediji u OŠ „Vladislav Ribnikar“ izgubili najmilije.

– Sveti Vasilije Ostroški moli Boga za nas. Osnovna škola „Vladislav Ribnikar“ – napisao je Novak Đoković na TV kameri nakon duela i time izmamio aplauze navijača u Rimu.

Odmah nakon toga obratio se javnosti.

– Nisam počeo dobro, počeo sam sporo, a igrali smo prvi put. Mlad je momak, ima igru za šljaku i na njoj je odrastao. Taj-brejk je presudio, naravno mentalno sam osjetio veći nalet i energije i koncentracije, pa sam se opustio i nisam imao tremu. Priveo sam meč kraju i želio bih svima da kažem da mi je najiskrenije žao što nisam imao prilike da se obraćam javnosti za masakr koji se dogodio u školi „Vladislav Ribnikar“. Moje najdublje saučešće porodicama. Ja kao otac male djece mogu da zamislim kako se osjećaju roditelji i želim im snagu i ljubav. Pozdrav svim ljudima i srećan dan Svetog Vasilija Ostroškog – rekao je Novak Đoković i potom se sklonio od mikrofona zbog suza.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 03:45