Ilustracija
26/02/2024 u 20:51 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dio roditelja učenika „Ribnikara“ traži da se na ulaz postavi detektor metala

Stručni tim za podršku djeci i roditeljima koji je formirala Vlada Srbije nakon tragedije u toj školi 3. maja predložio je pomoć djetetu kod kojeg je pronađen nož, budući da su se ispoljile posledice traume

Roditelji učenika dva odjeljenja osmog razreda Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" tražili su na sastanku sa direktorom škole da se na ulazu postavi detektor metala, kao i da se dijete iz osmog razreda kod kojeg je pronađen nož u petak udalji sa nastave.

Sastanak traje već više od dva sata i prema riječima pojedinih roditelja sa kojima je N1 kontaktirao, za sada nema potvrde da će njihovi zahtjevi biti ispunjeni. Tako da jedan dio roditelja ostaje pri tome da i narednih dana ne treba slati djecu u školu.

Naime, roditeljima je rečeno da dijete koje je donelo nož u školu ne može biti isključeno sa nastave, dok se ne završi istraga o tom slučaju.

Prema nezvaničnim informacijama, Stručni tim za podršku djeci i roditeljima koji je formirala Vlada Srbije nakon tragedije u toj školi 3. maja predložio je pomoć djetetu kod kojeg je pronađen nož, budući da su se ispoljile posledice traume.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 03:53