/ - UNSPLASH: KYO AZUMA ŠKOLA, ILUSTRACIJA
26/05/2023 u 08:45 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Hitna reakcija škole u Surčinu: Učenik prijetio da će sve pobiti

Biće pojačan nadzor, naveo je direktor i dodao da će on biti sa njim kada se vrati u ponedeljak, ako odluči da se vrati u školu

Direktor OŠ Dušan Vuksanović Diogen Bečmen u Surčinu, Beograd,  oglasio se povodom incidenta u kom je učenik R. P. (15) prijetio da će pobiti sve u toj ustanovi, prenosi B92.

Pošto je obavio jutros sastanak sa roditeljima, on je istakao da se R. P. posle tuče se "posvađao, vikao na starešinu, pobjegao kući i prijetio razrednoj da će pobiti sve".

-Slučaj smo prijavili nadležnima. Roditelji su legitimmnu zabrinuti za svoju djecu... Radi se o učeniku koji ima jedinicu iz vladanja i trenutno ne dolazi na nastavu- kazao je direktor Duško Nedeljković za TV Prva.

Biće pojačan nadzor, naveo je direktor i dodao da će on biti sa njim kada se vrati u ponedeljak, ako odluči da se vrati u školu.

- On je pravio nekulturne incidente, ponašao se bahato, igrao igrice na časovima... Imao je veliki broj neopravdanih izostanak", kazao je direktor škole i naveo da do srede nije pravio velike incidente.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. februar 2024 16:45