Braća Panić u provodu / - FOTO: INSTAGRAM
10/02/2024 u 12:38 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nova.rs: Umjesto u zatvoru braća Panić, organizatori prostitucije, u provodu

Odbjegla braća Panić, sinovi Vučićevog kuma Petra Panića Pane, uspjela da pobjegnu od hapšenja zbog organizovanja prostitucije

Odbjegla braća Panić, Uroš i Miloš, za kojima je MUP Srbije raspisao potjernicu zbog organizovanja protitucije, sinoć su dijelili slike iz noćnog provoda u Zagrebu, piše Nova.rs. 

Miloš i Uroš Panić, sinovi Petra Panića Pane, kuma predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, iako su u bekstvu, noćas su na društvene mreže postavljali snimke iz zagrebačkog noćnog kluba LAF, nezvanični su podaci portala Nova.rs.

U noćašnjim objavama na društvenim mrežama, hvalili su se luksuzom i skupim pićima. U vreme kada su Panići objavljivali snimke iz noćnog provoda, i na instagram profilu pomenutog kluba osvanuli su identični snimci, koji su potvrdili njihovu lokaciju, navodi Nova.rs.

Naime, na profilu jednog od braće, Miloša Panića, objavljeno je nekoliko snimaka iz kluba, a na jednom se vidi i njegov brat Uroš.

Podsjetimo, kako je Nova.rs ranije pisala, Panići su Srbiju napustili samo nekoliko sati prije hapšenja, te se postavlja pitanje da li im je neko to dojavio.

Istaknuti advokat Božo Prelević izjavio je za Nova.rs da je očigledno da im je neko javio šta se sprema i na taj način ih spasio hapšenja.

Panići su, kako podseća Nova.rs, uspjeli da izbjegnu hapšenje, dok su lisice stavljene Vuku Stankoviću koji se sumnjiči da je napravio nalog na društvenoj mreži Instagram koji je bio javan i na kojem je postavio oglas da zbog povećanog obima posla nudi posao maserke, navodeći da je dnevna zarada 100 eura, a takođe je napravio i internet sajt preko kojeg je nudio usluge tantričke masaže.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 02:51