/ - FOTO: MINISTARSTVO ODBRANE SRBIJE, S.S./ATAIMAGES
18/06/2022 u 12:09 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Стефановић: Нисам био на вези са Шарићем, оптужиће ме да сам комуницирао и са Арканом

Никад нисам користио Скај телефон и апликацију, а камоли да комуницирам са најокорелијим криминалцима, правда се српски министар

Министар одбране Србије Небојша Стефановић одбацио је медијске наводе о везама са особама из криминогене средине и још једном апеловао на Министарство унутрашњих послова (МУП) и Безбједносно-информативну агенцију (БИА) да објаве ко је користио Скај апликацију за комуникацију са криминалцима и садржај тих разговора.

Реагујући на наводе да је комуницирао са Дарком Шарићем, оптуженим за шверц више тона кокаина из Јужне Америке, бивши министар унутрашњих послова је оцијенио да је у питању „прљава и лажљива кампања“ у којој како је рекао, „нема грама истине“.

-Прошло је више од године откако су ме медији који наводно знају све тајне оптуживали да сам користио Скај апликацију да бих комуницирао са окорелим криминалцима. Данас поново то раде, некада сам комуницирао са Вељком Беливуком, сада са Дарком Шарићем. Можда ће објавити и да сам пејџером комуницирао са Арканом, факсом са Сопраном, а невидљивим мастилом са Ал Kапонеом- навео је Стефановић у писаној изјави.

Додао је да никада није користио Скај телефон и апликацију, "а камоли" да је комуницирао са "најокорелијим криминалцима".

- По ко зна који пут, позивам све наше надлежне службе и органе правосуђа да утврде ко је користио овај вид комуникације са криминалцима и мафијом и који је садржај тих разговора. Увjерен сам да су наши надлежни државни органи више него способни да то ураде и да ће на тај начин довести до праве и једине истине- закључио је Стефановић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 03:15