/ - FOTO: INSTAGRAM
04/08/2022 u 22:43 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Poslanica SNS-a postala hit na Tviteru: Vučić mi je uzor, ponosna sam na njega

Staša Stojanović postala je poznata po snimanju selfija iz Narodne Skupštine, a Vučića kaže da je broj jedan u svemu

Nova poslanica Srpske napredne stranke (SNS) Staša Stojanović za vrijeme konstitutivne sjednice Skupštine Srbije snimala je selfije, pa je postala hit na društvenim mrežama. 

Staša za sebe kaže da želi biti najbolja verzija sebe. 

- Nastaviću da se poredim samo sa sobom jer put koji sam prošla, školu koju sam stekla i svakodnevni život koji živim vjerujem da je vrijedan ne samo ovoga, već i svega što znam da me čeka u budućnosti. Zahvalnost koju osjećam prema ljudima koji su bili tu za mene ću pokazati na svoj način, a to je lojalnost i borbenost. Hvala prijateljima , 

Stojadinović je dugogodišnja članica Srpske napredne stranke, a za lidera ove partije i aktuelnog predsjednika Srbije Aleksandra Vučića kaže da joj je uzor. 

image
- FOTO: INSTAGRAM

- To je čovjek od koga učim, neko ko mi je broj 1 u svemu. Ponosan je na mene, a ja još ponosnija na njega- kazala je Staša svojevremeno. 

Nedavno se pohvalila na Tviteru da ima više od pet rokovnika u kojima svakog dana po nekoliko sati zapisuje govore lidera.

- Malo ko zna da imam preko pet rokovnika u koje zapisujem govore lidera. Radim to godinama unazad. Svaki dan, par sati. To je moja strastn i ljubav- napisala je Stojanović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 09:22