foto: Skrinšot / - FOTO: SKRINšOT
02/09/2022 u 17:36 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Vučić ne krije koliko voli vino: Popio sam više od 100 čaša, to meni nije ništa

U jednom trenutku, vidno veselom i priritom predsjedniku Vučiću, savjetnica za medije Suzana Vasiljević pokušala je da uzme čašu, ali ju je on oteo natrag i nastavio da ispija

U Beogradu je održan sajam "Vinska vizija Otvorenog Balkana", a domaćin liderima Albanije, Sjeverne Makedonije i Crne Gore bio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić koji nije krio koliko voli vino.

Naime, gledaoci su na pojedinim televizijama mogli da gledaju duže od sat vremena Vučićevo degustiranje vina, a predsjednik Srbije se i sam pohvalio kako može „mnogo da popije“. 

 - Nemoj više, brojali su mi ljudi, više od 100 čaša sam popio, to što meni nije ništa, to je druga stvar, ja dolazim opet u subotu“, hvalio se predsjednik Srbije u televizijskom prenosu.

U jednom trenutku, vidno veselom i priritom predsjedniku Vučiću, savjetnica za medije Suzana Vasiljević pokušala je da uzme čašu, ali ju je on oteo natrag i nastavio da ispija.

“Samo ja da probam”, rekla je Suzana Vasiljević, koja je nakon gutljaja krenula da vraća Vučićevu čašu na štand, ali je on bio izričit: “Ne, ne, ne…” i uzeo natrag čašu vina od čovjeka sa štanda.

“Ona se boji da sam pio previše, to je u redu”, rekao je predsjednik Srbije kada je uzeo svoju čašu, a na šta se nadovezala Suzana Vasiljević uz komentar da “nije uplašena, već da ga albanski premijer čeka”.

Vasiljević je dalje u jednom trenutku pokušala da predsjednika uhvati za ruku, ali se on izmakao i jednim pogledom joj pokazao da je vrijeme da odustane i skloni se od njega, što je ona na kraju i učinila.

Nakon vinskog sajma, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić priredio je večeru za goste samita u okviru inicijative Otvoreni Balkan.

Predsjedniku Srbije su mnogi korisnici Tvitera brojali čaše vina:

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
21. oktobar 2024 08:22