/ - FOTO: PRINTSCREEN/PINK
16/11/2023 u 15:04 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vučić domaćin "Vinske vizije" Otvorenog Balkana, na ceremoniji učestvuje i Milatović

Sajam se održava pod pokroviteljstvom vlada Republike Srbije, Republike Albanije i Republike Sjeverne Makedonije, a u okviru inicijative Otvoreni Balkan

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić učestvovaće danas na otvaranju Drugog međunarodnog sajma vina Vinska vizija Otvorenog Balkana, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsjednika Republike, prenose Novosti.rs.

Na ceremoniji koja počinje u 17 sati učestvovaće i predsjednik Vlade Republike Sjeverne Makedonije Dimitar Kovačevski, predsjednik Crne Gore Jakov Milatović i predsjednik italijanske regije Veneto Luka Zaja.

Sajam se održava pod pokroviteljstvom vlada Republike Srbije, Republike Albanije i Republike Sjeverne Makedonije, a u okviru inicijative Otvoreni Balkan.

Današnji dan je posvećen profesionalnim kupcima i zvanicama, a od petka do nedelje, kada se sajam zatvara, biće otvoren i za građanstvo, najavili su organizatori.

Sajam će ove godine okupiti više od 600 izlagača iz brojnih vinarija, destilerija, gastronomskih kompanija, i to iz više od 28 zemalja, što je duplo više izlagača nego lane.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 21:09