Aleksandar Vučić / - FOTO. SKRINšOT - ALEKSANDAR VUčIć, BUDUCNOSTSRBIJEAV - INSTAGRAM
29/03/2024 u 19:40 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vučić: Gorčević otišla u Prištinu da se izvinjava Amerikancima

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, kazao je kako je ministarka evropskih poslova Crne Gore Maida Gorčević danas otišla u Prištinu da se izvinjava Amerikancima.

– Vidio sam i ovu ministarku danas, Gorčević, sva je ustreptala. Sram ih bilo. Misle da imaju pravo i da se hvale kako nam otimaju dio teritorije i da se bahato ponašaju ne bi li se izvinili Amerikancima. Moraju valjda tako da se ponašaju što je jedna časna žena Maja Vukićević, odbila da glasa za Kosovo u Savjetu Evrope, pa su brže bolje otišli u Prištinu da se izvinjavaju naglavačke. Misle da mogu sve jer ih štite Amerika, Njemačka i ovi velikani. Šta smije Srbije nama da kaže, evo neka vide da smije – rekao je predsjednik Srbije na konferenciji za medije na kojoj je govorio o Kosovu.

Vučić je dodao da "ne sumnja da će Crna Gora u aprilu podržati ulazak lažne države u Savjet Evrope"

– Glasaće sa obije ruke i noge, kao i uvijek – poručio je Vučić.

Podsjetimo, ministarka za evropske poslove Crne Gore, Maida Gorčević izjavila je danas u Prištini da će Podgorica podržati ulazak Kosova u Savjet Evrope kada o tome bude odlučivao Komitet ministara te organizacije. Gorčević je kazala da je Maja Vukićević, šefica Delegacije Crne Gore u Parlamentarnoj skupštini Savjeta Evrope (PSSE), glasala protiv ulaska Kosova u SE zastupajući stav svoje partije.

Gorčević: Vukićević iznijela stav stvoje stranke, podržaćemo ulazak Kosova u Savjet Evrope

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 01:51