/ FOTO: YOUTUBE ALEKSANDAR VUčIć
16/10/2022 u 11:52 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Vučić: Interesi Srbije i srpskog naroda crvene linije oko kojih neće biti kompromisa

Vučić je naveo da Srbija gradi dobre odnose i sa Istokom i sa Zapadom

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav" video snimak najvažnijih događaja protekle nedelje i poručio da su interesi Srbije i srpskog naroda, u vremenima sveopštih podjela i prijetnji, osnovne i jedine crvene linije oko kojih nikada neće biti kompromisa. 

Vučić je naveo da Srbija gradi dobre odnose i sa Istokom i sa Zapadom, sa svima u svijetu sa kojima dijeli zajedničku želju za mirom, stabilnošću i napretkom, prenosi Kosovo onlajn.

"I ove nedelje nastavili smo da gradimo i čuvamo našu Srbiju, jedinu domovinu koju imamo. Radimo na putevima jer oni znače napredak, a stanovnicima Raškog i Moravičkog okruga novim putevima stići će i nove investicije i bolji život. Gradimo dobre odnose i sa Istokom i sa Zapadom, sa svima u svijetu sa kojima dijelimo zajedničku želju za mirom, stabilnošću i napretkom. O Srbiji i za Srbiju razgovarao sam sa ambasadorima 27 zemalja članica EU, ambasadorom Ruske Federacije i državnim sekretarom SAD", kaže Vučić.

Posebno važna bila je, kako navodi, posjeta jednog od najmoćnijih lidera svijeta i dragog prijatelja predsjednika Ujedinjenih Aarapskih Emirata Mohamed bin Zajeda od koga Srbija uvek može da računa na pomoć.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 18:51