/ - FOTO: SNS
17/01/2023 u 18:19 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Vučić sa zetom Donalda Trampa razgovarao o investiranju u Srbiju

Vučić je na instagramu napisao da je Afiniti partners jedan od najvećih globalnih igrača u domenu velikih ulaganja i da je detaljno predstavio neke od investicionih mogućnosti Srbije

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić se na marginama Ekonomskog foruma u Davosu sastao sa direktorom kompanije Afiniti partners (Affinity Partners) Džaredom Kušnerom sa kojim je razgovarao o potencijalima Srbije za velike i dugoročne investicije u sigurnom poslovnom okruženju, prenosi N1.

Vučić je na instagramu napisao da je Afiniti partners jedan od najvećih globalnih igrača u domenu velikih ulaganja i da je detaljno predstavio neke od investicionih mogućnosti  Srbije, jer se ozbiljnost države mheri veličinom investitora koji su zainteresovani da u njoj posluju.

-I u narednim danima ću se boriti da naša zemlja podigne na još viši nivo svoj imidž glavnog investicionog centra u regionu-napisao je Vučić.

Afiniti partners je investiciona kompanija koju je osnovao Kušner, zet bivšeg predsjednika Amerike Donalda Trampa, 2021. godine.

Predsjednik Srbije razgovarao je u Davosu i sa premijerom Španije Pedrom Sančesom o temema Svjetskog ekonomskog foruma.

-Radujem se ekonomskim uspjesima Španije, o kojima je govorio Pedro Sančes i nastavljamo da jačamo odnose Srbije i Španije- poručio je Vučić na Instagram profilu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 03:51