Вулин / Foto: SPUTNIK/Лола Ђорђевић
29/11/2021 u 19:57 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вулин: Протести у Србији немају везе са екологијом, већ са прљавим новцем

Екологијом се не баве они који премлаћују људе, свјесно крше закон и свесно нападају полицију гдје год стигну, тврди он

Министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин казао је данас да протести који су одржани у суботу широм градова Србије немају никакве везе са екологијом већ са прљавом политиком и прљавим новцем.

- Постоје врло моћни политички центри ван граница Србије који желе да предсједник Александар Вучић више не води Србију- тврди он. 

Поручио је да се еколошки проблеми не решавају тако што покушате да учините живот немогућим, нападнете човјека и премлатите га и водите организовану кампању против полиције.

- Екологијом се не баве они који премлаћују људе, свјесно крше закон и свјесно нападају полицију гдје год стигну. Еколошки проблеми се решавају као свуда у свијету радом, организацијом, организованом и сигурном државом, а не блокадом ауто-пута од стране неколико хиљада људи у читавој Србији којом се онемогући кретање седам милиона људи и ремети њихов свакодневни живот. Ми ћемо сачувати политичку стабилност по сваку цијену, поштоваћемо закон, али сви грађани Републике Србије треба да знају да ови скупови немају ни мало везе са екологијом и чистим ваздухом, већ са прљавом политиком, прљавим новцем и онима који би волели да од наше Србије направе несигурно и нестабилно мјесто- закључио је Вулин. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
11. maj 2024 05:04