/ FOTO YOUTUBE NOVO JUTRO
02/10/2022 u 11:29 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vulin: Srbi zadovolјni Vučićem, ambasadori razočarani, neka tako i ostane

Vulin je rekao da je predsjednik svih Srba Aleksandar Vučić jedini slobodni lider u Evropi

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da je bivša otpravnica poslova u ambasadi SAD Dženifer Braš rekla veliku istinu kada je navela da su svi američki ambasadori bili nezadovoljni predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem ,jer to pokazuje da je Vučićem zadovolјan srpski narod. 

"Dženifer Braš je rekla veliku istinu, svi američki ambasadori su bili i jesu nezadovolјni Vučićem. Kao što su ambasadori bili zadovolјni svim Vučićevim prethodnicima, tako su bili nezadovolјni Vučićem. Da su oni koji traže gaženje Republike Srpske, priznanje Kosova i uvođenje sankcija Ruskoj Federaciji  zadovolјni Vučićem, njime bi bio nezadovolјan srpski narod, a pošto su oni nezadovolјni Aleksandrom Vučićem, njime je zadovolјan srpski narod", naveo je Vulin, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Vulin je rekao da je predsjednik svih Srba Aleksandar Vučić jedini slobodni lider u Evropi, a da "kolonijalni gospodari to ne vole", prenosi Kosovo onlajn.

"Srbi su slobodarski narod, zato su izabrali slobodnog čovjeka da ih vodi. Dok nas vodi Aleksandar Vučić, nećemo odustati od Republike Srpske, nećemo priznati Kosovo, nećemo uvesti sankcije Ruskoj Federaciji. Srbi zadovolјni, ambasadori razočarani, neka tako i ostane", naveo je Vulin.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 23:28