Britanski novinar sa porodicom / MARCUS LEACH - MARCUS LEACH
07/09/2022 u 15:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Britanski novinar sa porodicom kamperom obilazi Crnu Goru

Ovdje smo tek šest dana, ali već smo potpuno oduševljeni zapanjujućom ljepotom zemlje koju smo jedva čekali da posjetimo otkako smo krenuli kamperom na turneju po Evropi

Britanski novinar Marcus Leach i njegova porodica u sklopu avanturističke ture kamperom borave u studijskoj posjeti Crnoj Gori u periodu od 01-25. septembra, nakon čega će kroz reportaže svojim čitaocima predstaviti ljepote destinacije i života na točkovima, saopšteno je iz Nacionalne turistička organizacija Crne Gore.

image

Kamper kojim obilaze Crnu Goru

MARCUS LEACH - MARCUS LEACH

- Ovdje smo tek šest dana, ali već smo potpuno oduševljeni zapanjujućom ljepotom zemlje koju smo jedva čekali da posjetimo otkako smo krenuli kamperom na turneju po Evropi. Rijeke, planine, jezera, guste šume i nepregledna prostranstva na sjeveru izgledaju tako magično, pa ne mogu ni da zamislim šta nas tek čeka u narednom periodu, kazao je Marcus Leach.

Britanski novinar je sa porodicom imao priliku da u okviru etno sela Grab otkrije divlju i očuvanu prirodu, a trenutno se nalazi u nacionalnom parku Durmitor za koji kaže da im je omogućio uživanje u očaravajućim pejzažima.

- Imali smo sreću da putujemo svuda po svijetu, ali mi smo saglasni da je ovo jedno od najljepših mjesta koje smo ikad posjetili. Moram reći da je potpuna privilegija probuditi se ovdje sa pogledom na nestvarnu prirodu i gledati kako se planine mijenjaju tokom dana. To je definitivno najljepši osjećaj koji čovjek može doživjeti, poručio je Marcus.

image

Žabljak

MARCUS LEACH - MARCUS LEACH

U narednom periodu, britanski novinar Marcus Leach planira da zajedno sa svojom porodicom posjeti brojne kampove u okviru nacionalnih parkova Durmitor, Biogradska gora i Lovćen. Pored Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, svoju podršku u organizaciji posjete novinara i njegove porodice, dali su i Nacionalni parkovi Crne Gore, kampovi Grab, Plužine i Ivan do na Žabljaku.

Novinar eminentnih medija specijalizovanih za kamping turizam iz Velike Britanije: "Bailey of Bristol", "Caravan and Motorhome Club", "Practical Motorhome" tokom boravka prenosi pozitivne impresije svojim pratiocima na društvenim mrežama Instagram i Twitter.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 14:39