Crna Gora prava destinacija za odmor / - NTO
19/07/2024 u 15:55 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Crna Gora uživo u jednom od najgledanijih programa britanske televizije ITV: Ovo je prava destinacija za odmor

U organizaciji Nacionalne turističke organizacije (NTO CG) i Lokalne turističke organizacije Kotor, sredinom jula gledaoci jednog od najuticajnijeg programa “This Morining” u Velikoj Britaniji na televiziji ITV su imali priliku da gledaju uživo uključenje iz Crne Gore.

Podaci govore da je ovaj jutarnji program oborio sve rekorde gledanosti ovog ljeta, baš u vrijeme kada je njihova ekipa u okviru gastro karavana, krstareći Mediteranom posjetila i Crnu Goru. Kako navode, gledanost emisije doseže do preko 4 miliona gledalaca nedjeljno, što ga čini jednim od najprikazivanijih programa sa ITV-a u 2024.

Po obilasku nama susjednih destinacija, njihov poznati kuvar Džon Torod obratio se milionskom auditorijumu iz Kotora. Nakon obilaska Starog grada, kuvar se javio u program uživo, sa Lukine farme školjki “Školjke Boke”, gdje je spremao ručak sa mušljama i lokalnim delicijama.

image

Crna Gora prava destinacija za odmor

- NTO
image

Crna Gora prava destinacija za odmor

- NTO
image

Crna Gora prava destinacija za odmor

- NTO
image

Crna Gora prava destinacija za odmor

- NTO

Mušlje sa bijelim vinom i pršutom, začinjene domaćim maslinovim uljem, limunom i peršunom, dobile su sve pohvale, a kuvar Torod je rekao da mu je bilo lako da spremi obrok sa kvalitetnim namirnicama i u predivnom ambijentu. “Okruženi smo divnim planinama, a more je plavozeleno i mami na plivanje. Ovo je prava destinacija za odmor!”, kazao je Torod.

Nakon dva uključenja iz Boke, uslijedio je još jedan prenos uživo iz Crne Gore u najgledanijem dnevnom šou programu i to sa žičare Kotor-Lovćen. Torod je pokazao veličanstven pogled na zaliv i iskoristio ovu priliku da naglasi izuzetnu blizinu planina i mora i sve mogućnosti koje nude.

Osim uključenja uživo, planirano je da ITV za nekoliko sedmica emituje kratki film sa svih lokacija koje su posjetili tokom obilaska i dodatne zanimljivosti koje su zabilježili.

NTO: Crna Gora nominovana za najpoželjniju evropsku destinaciju – glasajte

Emisija “This Morning”, koji se emituje se od 1988. godine i za koju se vjeruje da je promijenila lice pomalo strogog jutarnjeg formata, i poslije tri i po decenije, čvrsto drži vrh tabela gledanosti.

„Nagrađivana emisija nikada nije imala bolju vezu sa gledaocima; sa 11 miliona pratilaca na platformama društvenih medija “This Morning” i skoro 130 miliona pregleda video sadržaja “This Morning” svakog mjeseca, dostižući u prosjeku 62 miliona jedinstvenih naloga na društvenim medijima svakog mjeseca”, piše na njihovom profilu.

Pored NTO CG i LTO Kotor, podršku pri organizaciji ove posjete dala je kompanija Kotor Cable Car.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
03. septembar 2024 12:25