ФОТО: НПЦГ / - ФОТО: НПЦГ
07/09/2023 u 17:34 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Najčitaniji britanski list: Crna Gora među 25 najljepših destinacija za odmor

- Ima Biogradsku goru – jednu od tri preostale prašume u Evropi, Skadarsko jezero – najveće jezero na Balkanu koje se proteže kroz Crnu Goru i Albaniju, kao i prelijepi kanjon rijeke Tare, piše u članku

Najčitaniji britanski dnevni list „The Times“ sa milionskim auditorijumom, uvrstio je Crnu Goru u 25 najljepših destinacija za odmor u Evropi.

U članku koji je objavljen u  online i štampanom izdanju ovog lista, Crna Gora se našla među najpopularnijim destinacijama kao što su Španija, Italija, Grčka i Portugal. Navodi se da je naša zemlja jedinstvena zbog prirodnih ljepota.

- Ima Biogradsku goru – jednu od tri preostale prašume u Evropi, Skadarsko jezero – najveće jezero na Balkanu koje se proteže kroz Crnu Goru i Albaniju, kao i prelijepi kanjon rijeke Tare, piše u članku.

Ističe se da su atraktivni i primorski gradovi, uključujući živahnu Budvu i Kotor koji je okružen planinskim vrhovima.

Osim toga, u članku naslovljenom „25 mjesta u Evropi sa sjajnim plažama za bijeg od gradskih gužvi”, uz čuvena turistička odredišta kao što su Nica, Venecija, La Korunja, Lisabon, Larnaka, nalazi se i Tivat uz preporuku „Uronite u Bokokotorski zaliv”.

- Neće vam smetati nedostatak pijeska u zalivu, jer ćete uživati u pogledu na mirno plavo more i visoke planinske vrhove, piše u članku.

Imajući u vidu uticaj britanskog dnevnog lista „The Times”, očekuje se da će ovi članci rezultirati unaprijeđenim imidžom Crne Gore na tržištu Velike Britanije i doprinijeti rastu interesovanja sa ovog važnog emitivnog tržišta.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. oktobar 2023 00:28