NTO CG / - FOTO: NTO
24/07/2024 u 19:13 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Otvoren poziv za dobijanje izvještaja o online reputaciji i kvalitetu u turizmu

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore (NTO CG) objavila je Poziv za zainteresovane privredne i druge subjekte čija je oblast turizam i ugostiteljstvo ili sa turizmom povezane djelatnosti za prijavu za dobijanje besplatnog izvještaja online reputacije sa ocjenom kvaliteta.

Ovaj poziv se realizuje u okviru projekta koji ima za cilj unapređenja kvaliteta Crne Gore kao turističke destinacije, a aktivnosti će biti realizovane u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama.

- NTO CG će podržati mjerenje online reputacije za odabrane podnosioce prijave i omogućiti im dobijanje izvještaja bez naknade, kako bi sagledali ocjenu kvaliteta, kontinuirano pratili promjene i preduzimali aktivnosti na unapređenju kvaliteta- navodi se u saopštenju.

Crna Gora uživo u jednom od najgledanijih programa britanske televizije ITV: Ovo je prava destinacija za odmor

Mjerenje online reputacije realizuje se putem softvera TrustYou, koji prikuplja mišljenje gostiju sa svih online platformi, analizira i kreira ukupnu ocjenu kvaliteta. Izvještaj obuhvata i druge korisne informacije i, po izboru, mogućnost upoređivanja nivoa kvaliteta sa konkurentima u Crnoj Gori i/ili svijetu.

- Pored toga, ekspertski tim angažovan od strane NTO CG će za odabrane podnosioce prijave biti na raspolaganju za individualno savjetovanje.NTO CG će voditi računa o zaštiti podataka koji se odnose na privredni ili drugi subjekt. Rok za prijavu je zaključno sa 5. avgustom, a lista odabranih podnosioca prijave za dobijanje besplatnog izvještaja online reputacije sa ocjenom kvaliteta biće objavljena na internet stranicama NTO CG, u roku od 7 dana od dana odabira- navodi se u saopštenju.

Poziv je objavljen dana 24. jula i može se preuzeti na linku:

https://www.montenegro.travel/poziv-za-prijavu-za-dobijanje-izvjestaja-online-reputacije-sa-ocjenom-kvaliteta

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
08. septembar 2024 01:36