ilustracija Bar / FOTO - RTCG
10/06/2024 u 14:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Razvoj Bara kao turističke destinacije kroz EU fondove

Učešće Turističke organizacije (TO) Bar na Sajmu evropskih projekata bila je izuzetna prilika da se predstave potencijalni budući projekti i uspostave, kako je saopšteno, novi kontakti sa partnerima iz čitave Evrope.

TO Bar predstavila je turističku ponudu destinacije na Sajmu evropskih projekata u Podgorici, koji je održan u subotu u organizaciji Privredne komore (PKCG).

- Događaj je okupio brojne organizacije, institucije i preduzeća iz cijele Evrope, pružajući im platformu za prezentaciju svojih projekata i inicijativa koje doprinose razvoju turizma, ekologije i održivog razvoja- navodi se u saopštenju.

Cilj održavanja sajma je, kako se dodaje, skretanje pažnje na značaj evropskih fondova, predstavljanje i promociju dobrih primjera njihovog korišćenja, kao i ukazivanje na potencijale koji se nude institucijama, privrednim društvima i društvu uopšte.

- Naša vizija je da Bar postane prepoznat kao atraktivna turistička destinacija koja nudi autentična iskustva i visok nivo usluge, a upravo nam evropski projekti pomažu da tu viziju ostvarimo- rekli su iz TO Bar.

Tokom sajma, posjetioci su imali priliku da se upoznaju sa raznovrsnim sadržajem i atrakcijama koje Bar nudi, a ponuda je promovisana na brendiranom štandu gdje se tokom događaja dijelio propagandni materijal.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
24. jun 2024 13:35