/ - фото ТО
15/06/2022 u 10:24 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ТО Бар на петој конференцији пројекта Емоундергроундс у Италији

Спољњи сарадник Дарко Пекић представио је партнерима Акциони план и предстојеће активности које ће ТО Бар у сарадњи са локалним партнерима реализовати до краја пројекта

Представници Туристичке организације Бар учествују на међународној конференцији која се организује у италијанском граду Карпи у склопу пројекта Емоундергроундс.

Делегацију ТО Бар у Карпију предводи в.д. директор Иван Ковач, менаџерка пројекта мр Николета Никчевић, асистент Илија Стојовић и спољњи сарадник Дарко Пекић. Током вишедневне посјете Италији представници ТО Бар су имали прилику да се упознају са туристичком понудом регије Емилија Ромања и размјене искуства са осталим партнерима. Дискутовано је о значају прекограничне сарадње и успјех који је Емоундергроундс остварио у промоцији културно-историјске понуде свих укључених партнера.

- Задовољство и част нам је да учествујемо у овој иницијативи, упознамо ваш град и јачамо прекограничну сарадњу са колегама. Наша мисија је да континуирано представљамо љепоте наше земље. Бар засигурно има још много локалитета и културног насљеђа које би се могло валоризовати уз помоћ оваквих пројеката те вас позивам да будете наши гости и сами се увјерите шта све то нуди град на двије чаробне обале - истакао је в.д. директор Иван Ковач у уводном обраћању учесницима конференције на којој су присуствовали и представници општине Карпи.

- ТО Бар је реализовала већи дио предвиђених пројектних активности које је представила партнерима на конференцији и истакла да спремно улазимо у завршну фазу пројекта гдје ће се реализовати преостали дио. Искрено вјерујемо да је Емоундергроундс само једна у низу иницијатива која ће у будућности повезивати наше културе и туристичку понуду. Највећи значај ЕУ пројеката је промоција наше туристичке понуде партнерима из других земаља учесница и увезивање заједничког туристичког производа. Очекујемо да ће Црна Гора бити прва наредна чланица ЕУ и зато учимо, како би чланство у ЕУ дочекали спремни - казала  је током презентације пројектних резултата мр Николета Никчевић, менаџерка пројекта у име ТО Бар.

Спољњи сарадник Дарко Пекић представио је партнерима Акциони план и предстојеће активности које ће ТО Бар у сарадњи са локалним партнерима реализовати до краја пројекта.

Пројекат Емоундергроундс је финансиран у оквиру Интеррег В-Б Јадранско-јонског транснационалног програма 2014-2020, а спроводи га ТО Бар у сарадњи са ЈП Културни центар Бар и партнерима из иностранства.  

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 01:41