dritan abazović / - DRITAN ABAZOVIć
18/09/2023 u 14:58 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Abazović: Nikšić na pravom putu da ponovo bude najznačajnija pogonska snaga privrede

U proteklom, izuzetno zahtjevnom periodu, lokalna samouprava u Vladi Crne Gore imala je svog iskrenog partnera, što očekujem da će se nastaviti i u budućnosti, naveo je Abazović u čestitci povodom Dana opštine

Predsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović, povodom Dana opštine Nikšić, uputio je čestitku predsjedniku opštine Marku Kovačeviću, predsjedniku Skupštine opštine Nemanji Vukoviću, odbornicama i odbornicima, građankama i građanima Nikšića.

- Raduje nas što za Nikšić možemo reći da je na pravom putu da ponovo bude najznačajnija pogonska snaga privrede cijele države. U korak sa novim zahtjevima održivog razvoja, već predstavlja oslonac u razvoju tehnologije obnovljivih izvora energije. Obnova baznog proizvodnog procesa u starim fabričkim pogonima i otvaranje novih, diverzifikacija privredne djelatnosti, obogaćena turistička ponuda, redovno održavanje i snaženje infrastrukture - pravac je u kom nastavljamo zajednički da djelujemo, naveo je Abazović u čestitci.

Kako je dodao, kruna dosadašnjih djelovanja, svakako su festivali muzike, dramske umjetnosti, pjesništva i sportske manifestacije, koje je stvorilo područje izvanredne duhovne i privredne tradicije.

- U proteklom, izuzetno zahtjevnom periodu, lokalna samouprava u Vladi Crne Gore imala je svog iskrenog partnera, što očekujem da će se nastaviti i u budućnosti. Siguran da ćemo nastaviti da razvijamo i sprovodimo u realnost viziju bogatog i prosperitetnog grada, još jednom svm građankama, građanima i predstavnicima lokalne samouprave čestitam najznačajniji Dan opštine - zaključio je on.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 00:22