БОЈАН МАРОВИЋ, ИЗВЛАЧЕЊЕ АУТА У НАГРАДНОЈ ИГРИ „СА ДАНОМ ЗА НОВИМ ВОЛАНОМ” / -IVAN PETROVIC-IPE
07/02/2022 u 15:38 h
Danijela LjucovićDanijela Ljucović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ауто од „Дана” за Стојку Ујкић

Завршена је тромјесечна наградна игра наше медијске куће „Са Даном за новим воланом” у којој је додијељен аутомобил ТОYOTA AYGO

Добитница главне награде, аутомобила ТОYOTA AYGO у наградној игри „Са Даном за новим воланом” је Стојка Ујкић из Подгорице. Срећне руке за Ујкићеву био је црногорски пјевач Бојан Маровић који је из препуног бубња извукао управо њен коверат.

– Лијеп је осјећај обрадовати некога, јер ко данас поклања било шта некоме. Посебно се радујем што сам донио срећу читатељки  „Дана” нашој суграђанки која је сакупила купоне и са траженим подацима послала их на праву адресу. Од оних сам који страшно воле да поклањају другим људима. Кад видим да је неко срећан због тога мени је дан некако бољи – рекао је Бојан Маровић за  „Дан” након извлачења награде.

Комисију при извлачењу добитника сачињавали су запослени у „Јумедиа Монту”: Смиљка Кадовић, Ана Вукадиновић и Зорица Поповић.

image

КОМИСИЈУ СУ САЧИЊАВАЛИ ЗАПОСЛЕНИ У „ЈУМЕДИА МОНТУ”: СМИЉКА КАДОВИЋ, АНА ВУКАДИНОВИЋ И ЗОРИЦА ПОПОВИЋ.

-IVAN PETROVIC-IPE

– Завршена је још једна наградна игра дневних новина „Дана” која је одмах освојила наше читаоце и грађане, што су показали и великим одзивом и бројем пристиглих коверти. Поред квалитетног садржаја и ексклузивних информација које свакодневно нудимо читаоцима, „Дан” је препознатљив по наградним играма које увијек пажљиво креирамо и заиста се трудимо да наградама олакшамо свакодневицу и ријешимо нека важна животна питања грађана. Тако је било и овог пута, па смо током протекла три мјесеца поклањалаи потрошачке корпе у вриједности од 100 еура. Захваљујем се нашим читаоцима на лојалности која нам даје снагу да будемо водећи црногорски штампани медији без конкуренције.  Честитам добитници Стојки Ујкић на освојеној награди, надам се да ће је аутомобил добро служити. Позивам све наше  читаоце да и даље читају своју омиљену новину, јер слиједи много пројеката којима ћемо им уљепшавати сваки нови дан – каже Смиљка Кадовић, директорица маркетинга. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 20:15