Aleksa Bečić / - DEMOKRATE
04/08/2023 u 13:06 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bečić: Na nama je teret da budemo savremenici i arhitekte jednog pomiriteljskog vremena

Kroz česte godišnjice različitih bolnih i tragičnih događaja, nadam se da postajemo dublje svjesni koliko su mir, zajedništvo i tolerancija neprocjenjivo bogatstvo, te koliko je bitno da mi i građani Crne Gore budemo vječni stražari tih vrijednosti, naveo je on

U počast svima onima koji su nedužno stradali, kao i izražavanje saosjećanja prema svima koji su bili prisiljeni napustiti svoje domove tokom operacije "Oluja", želim da istaknem važnost obilježavanja različitih bolnih i tragičnih događaja iz naše zajedničke prošlosti, saopštio je Aleksa Bečić, predsjednik Demokratske Crne Gore.

- Kroz česte godišnjice ovih događaja, nadam se da postajemo dublje svjesni koliko su mir, zajedništvo i tolerancija neprocjenjivo bogatstvo, te koliko je bitno da mi i građani Crne Gore budemo vječni stražari tih vrijednosti. U tom kontekstu, na nama je teret da budemo savremenici i arhitekte jednog pomiriteljskog vremena, gdje se prošlost ne zaboravlja, već postaje osnova na kojoj se izgrađuje čvrsta i prosperitetna zajednica. Velika odgovornost leži u tome da održimo ovu svijetlu nit kroz vrijeme, napisao je Bečić na Tviteru.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 18:32