Bogdan Božović / - SNP
01/09/2024 u 17:23 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Božović čestitao đacima početak škoske godine: Vaše zdravo djetinjstvo je naš prioritet

Poslanik Socijalističke narodne partije u Skupštini Bogdan Božović čestitao je početak školske godine svim đacima u Crnoj Gori i polazak u školu našim prvacima.

- Dragi đaci, dobrodošli nazad u školske klupe. Sa novom školskom godinom pred vama, otvaraju se nova poglavlja učenja, prijateljstva i rasta. Neka vam svaki dan donese nova saznanja, radost učenja i mnogo uspjeha. Vjerujte u sebe, trudite se i svaki korak ka cilju učiniće vas jačim i mudrijim - kazao je Božović.

On je podsjetio da je jedan od glavnih ciljeva te partije besplatna užina za sve osnovce na, za početak, teritoriji Glavnog grada.

Božović ističe da mu nijesu promakli pokušaji nekih partija koji u izbornoj trci zaboravljaju prioritete, a to su djeca, pa pokušavaju da svojataju ideje SNP-a.

Kao što je i ova o besplatnoj užini.

- Neuspješni su to potezi. Jer u ovoj misiji im nijesu vazni građani i jednakost među djecom već sakupljanje političkih poena. SNP će se i dalje boriti za socijalnu jednakost i opstanak porodice kao primarne ćelije svakog društva. Zato, srećan početak školske godine želim i djeci i njihovim roditeljima. Vaše zdravo djetinjstvo je naš prioritet -poručio je Božović.
 

Sjutra počinje školska godina

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 15:10