/ - EVROPA SAD
29/08/2023 u 12:16 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Čarapić: Glavni grad da oslobodi MCP plaćanja komunalija za izgradnju Crkvenog doma u Podgorici

To je predviđeno Sporazumom o regulisanju imovinsko pravnih odnosa koji je zaključen još u maju 2014. godine, naveo je on

Smjenom rukovodstva u Direkciji za imovinu stvoreni su preduslovi da se izvrši depolitizacija određenih društvenih pitanja, pa stoga apelujem na novu v.d. direktorice Milicu Kadović da u okviru svojih nadležnosti sprovede procesne radnje utvrđivanja činjenica koje bi omogućile Mitropoliji crnogorsko primorskoj da se oslobodi plaćanja komunalija za izgradnju Crkvenog doma Sabornog hrama Hristovog Vaskrsenja u Podgorici, kazao je Vasilije Čarapić, član Predsjedništva Pokreta Evropa sad.

On je na Tviteru naveo da je to predviđeno Sporazumom o regulisanju imovinsko pravnih odnosa koji je zaključen još u maju 2014. godine, te ne postoje razlozi za dalje odlaganje sprovođenja radnji po ovom pitanju.

- Kako sam se uvjerio da kod gradonačelnice postoji dobra volja da se stvari ubrzaju, neophodno je i da ostali djelovi sistema lokalne samouprave djeluju koordinisanije nego što je to bio slučaj za vrijeme vladavine DPS-a - kazao je Čarapić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. maj 2024 17:22