Festival kraft piva / - CRAFT FEST MONTENEGRO
11/06/2024 u 10:52 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Craft fest Montenegro - prvo okupljanje domaćih zanatskih pivara na Trgu nezavisnosti od 13. do 16. juna

Craft Fest Montenegro – prvo okupljanje domaćih zanatskih pivara u Podgorici, održaće se na Trgu nezavisnosti od 13. do 16. juna.

- Ova manifestacija nije samo prilika za uživanje u izvrsnim pivskim kreacijama, već je i svojevrsna oda crnogorskom pivarstvu, privlačeći pažnju kako domaćih entuzijasta, tako i turista iz cijelog regiona. U srcu ove pivske fešte naći će se deset proizvođača piva iz Crne Gore kao što su Paun, Podgoričko, Mammut, Akademija, Barba Niko, Bold i drugi, koji će s ponosom predstaviti preko 50 različitih vrsta piva, svako sa svojim jedinstvenim ukusom i karakterom, navodi se u saopštenju.

Organizatori ističu da Craft Fest Montenegro neće biti samo mjesto gdje možete probati fantastična piva.

- On će biti i prvi festival "Kupujmo domaće", ističući važnost podrške domaćim proizvođačima i umjetnicima. Ponuda će isključivo sadržati proizvode iz Crne Gore, a na bini će nastupati samo domaći izvođači, dodatno osnažujući našu lokalnu kulturu i identitet, dodaju organizatori.

image

Festival kraft piva

- CRAFT FEST MONTENEGRO

Craft Fest Montenegro organizuje se uz podršku Sekretarijata za kulturu Glavnog grada, Turističke organizacije Podgorice, Privredne komore Crne Gore i Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

- Posebna zahvalnost i Ministarstvu ekonomskog razvoja kroz EU projekat Enterprise Europe Network – EEN, koje je prepoznalo važnost ovog proijekta za našu zemlju i podržalo organizaciju prvog Craft Fest Montenegro u Podgorici. Pridružite nam se na Trgu nezavisnosti, na platou između Narodne biblioteke i Skupštine Glavnog grada u Podgorici od 13. do 16. juna, od 12h do 24h, i budite dio ove pivske revolucije! Ljubitelji dobrog piva imaće priliku da uživaju u najnovijim pivskim trendovima, okruženi prijatnom atmosferom i energijom koja je neprikosnovena, navodi se u saopštenju.

Ulaz je slobodan.

image

Festival kraft piva

- CRAFT FEST MONTENEGRO
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

25. jun 2024 17:57