/ Univerzitet CG
05/02/2024 u 10:42 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dan otvorenih vrata UCG 6. marta

Cilj Dana otvorenih vrata je da maturantima u Crnoj Gori pruži mogućnost da na neposredan način dobiju informacije o mogućnostima i prilikama za nastavak školovanja i odabir buduće profesije

Dan otvorenih vrata Univerziteta Crne Gore biće održan 6. marta u Univerzitetskom sportsko-kulturnom centru, u periodu od 10 do 16 sati.

Tim povodom, u Rektoratu Univerziteta Crne Gore održan je sastanak sa predstavnicima svih univerzitetskih jedinica.

Sastanak je vodio tim Kancelarije za razvoj karijere i cjeloživotno učenje, koji ovaj projekat organizuje već šestu godinu zaredom.

- Dogovoren je plan pripremnih aktivnosti povodom cjelokupne organizacije događaja - saopšteno je iz UCG.

Cilj Dana otvorenih vrata je da maturantima u Crnoj Gori pruži mogućnost da na neposredan način dobiju informacije o mogućnostima i prilikama za nastavak školovanja i odabir buduće profesije.

- Ovaj događaj predstavlja jedinstvenu priliku da maturanti steknu sliku o procesu studiranja na 19 univerzitetskih jedinica, programima mobilnosti, mogućnostima studijskog boravka u inostranstvu - ističe UCG.

Pored maturanata, događaj je namijenjen i studentima Univerziteta Crne Gore, budući da će centri i servisi koji postoje na Univerzitetu takođe imati svoje štandove.

Prisutnima će se predstaviti Centar za međunarodnu saradnju i razvoj karijere na UCG, prezentujući sve mogućnosti koje se odnose na studente, ali i buduće maturante.

Pored toga, koordinatorima su predstavljene aktivnosti Kancelarije za razvoj karijere i CŽU, koje će se realizovati tokom predstojećeg ljetnjeg semestra na svim univerzitetskim jedinicima.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 23:01