Uprave za vode / - UPRAVE ZA VODE
01/10/2024 u 13:27 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Devet inspektora za vode od danas dio Uprave za vode

Devet inspektora za vode, koji su do sada bili zaposleni u Upravi za inspekcijske poslove, od danas svoj angažman nastavljaju u Upravi za vode, pokrivajući teritoriju cijele Crne Gore.

Uredbom o izmjeni i dopuni Uredbe o organizaciji i načinu rada državne uprave, propisano je, između ostalog, da ministarstva i organi uprave od Uprave za inspekcijske poslove preuzmu inspektore koji su vršili preuzete poslove, opremu i službenu dokumentaciju od 1. oktobra 2024. godine.

U skladu sa tim, Uprava za vode je preuzela inspektore i obezbijedila dalje uslove za nihov nesmetan rad i djelovanje.

Zainteresovane stranke mogu podnijeti inicijative (sa svim ukazanim nepravilnostima za koje se traži inspekcijska kontrola), na arhivu Uprave za vode, bulevar Revolucije br 24 u Podgorici (radnim danima u periodu od 7 do 15 časova) ili na e mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

Uprava za vode: Od vodnih naknada 4.7 miliona eura državi i opštinama

Ova promjena trebalo bi da doprinese boljoj organizaciji i efikasnijem upravljanju vodnim resursima u Crnoj Gori, te unapređenju nadzora i kontrole nad kvalitetom i korišćenjem vodnih resursa.

Vjerujemo da će se u narednom periodu, uz podršku inspektora za vode kao članova tima Uprave za vode, obezbijediti veći stepen zaštite vodnih resursa, što je ključno za održivi razvoj i očuvanje ekosistema u Crnoj Gori.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
01. oktobar 2024 13:27