/ - FOTO: SA DOGAđAJA
28/12/2023 u 17:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Donacije javnim ustanovama za djecu i mlade sa smetnjama u razvoju

Vlada preko resora za demografiju i mlade i Ministaratvo sporta i mladih su kao jedan od najznačajnijih pripriteta stavili brigu o licima sa teškoćama i smetnjama u razvoju i stvaranje što boljih uslova za njihovo funkcionisanje

U susret novogodišnjim praznicima Vladin Resor za demografiju i mlade i ministarstvo sporta i mladih donirali su 4hiljade eura javnim ustanovama za djecu i mlade sa smetnjama u razvoju u Bijelom Polju i Pljevljima.

Savjetnica potpredsjednika Vlade za demografiju i mlade Sanja Jokić i direktor Direktorata za sport Zoran Jojic posjetili su javne ustanove i uručili donacije u ime Resora i Ministarstva. 

image
- FOTO: SA DOGAđAJA

Donacije od po 2.000 su uručene JU Dnevni centar u Pljevljima i JU Centar za djecu i mlade sa smetnjama u razvoju,,Tisa” u Bijelom Polju, gdje su i prisustvovali Novogodišnjoj priredbi u organizaciji ovog centra.

Vlada preko resora za demografiju i mlade i Ministaratvo sporta i mladih su kao jedan od najznačajnijih pripriteta stavili brigu o licima sa teškoćama i smetnjama u razvoju i stvaranje što boljih uslova za njihovo funkcionisanje.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 19:04