/ - FOTO: VLADA CG
03/03/2024 u 14:41 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

"Drugi dijalog o pravednoj tranziciji u Crnoj Gori "

Dijalog će otvoriti Dario Vraneš, predsjednik Opštine Pljevlja, Saša Mujović, ministar energetike i rudarstva, Ekaterina Paniklova, stalna predstavnica UNDP-a u Crnoj Gori i Martina Poikansova-Nedbalova, zamjenica ambasadora Republike Slovačke u Crnoj Gori

Nacionalni savjet za održivi razvoj Vlade Crne Gore (NSOR) i Kancelarija Programa Ujedninjenih nacija za razvoj (UNDP) u Crnoj Gori organizuju „Drugi dijalog za pravednu tranziciju u Crnoj Gori“, u ponedjeljak, 4. marta 2024. godine u hotelu „Pljevlja” u Pljevljima, s početkom u 10:00 sati.

Događaj, koji organizujemo u partnerstvu sa Ministarstvom energetike i rudarstva i Opštinom Pljevlja, važan je korak u daljem kreiranju vizije održive i zelene budućnosti Crne Gore kroz procese pravedne tranzicije i niskokarbonskog razvoja.

Dijalog će otvoriti Dario Vraneš, predsjednik Opštine Pljevlja, Saša Mujović, ministar energetike i rudarstva, Ekaterina Paniklova, stalna predstavnica UNDP-a u Crnoj Gori i Martina Poikansova-Nedbalova, zamjenica ambasadora Republike Slovačke u Crnoj Gori.

Događaj se održava u okviru projekta „Mapa puta pravedne tranzicije za Crnu Goru” i „City Experiment Fund” pod pokroviteljstvom Ministarstva finansija Republike Slovačke.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 23:32