Maraš Dukaj / - PORTAL DAN
13/11/2022 u 08:03 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Dukaj: Cetinje je crnogorska perjanica

Kao simbol crnogorskog slobodarstva, Cetinje je sa punim zaslugama Grad heroj, koji je vjekovima gajio najbolje crnogorske vrijednosti, kazao je Maraš

Ministar javne uprave Maraš Dukaj čestitao je gradonačelniku Prijestonice Cetinje Nikoli Đuraškoviću i predsjednici Skupštine Prijestonice Cetinje Mileni Vujačić Dan Prijestonice

"Ispred Ministarstva javne uprave i u svoje lično ime koristim priliku da vama, građankama i građanima Prijestonice Cetinje uputim najsrdačnije čestitke povodom 13. novembra, Dana Prijestonice.

Cetinje predstavlja kulturnu, istorijsku, obrazovnu, diplomatsku i društvenu osnovu Crne Gore, a grandiozno kulturno-istorijsko nasljeđe Cetinje čini crnogorskom perjanicom. 

Kao simbol crnogorskog slobodarstva, Cetinje je sa punim zaslugama Grad heroj, koji je vjekovima gajio najbolje crnogorske vrijednosti. Sa odličnim geografskim položajem, Cetinje na svom repertoaru ima  mogućnosti i velike potencijale, kako u pogledu prirodnih resursa, tako i  na polju kulture i ekonomije. 

Ministarstvo javne uprave nastavlja sa podrškom Prijestonici Cetinje  da uspostavi efikasnu i otvorenu  javnu upravu, koja je okrenuta ka građaninu i kreirana po njegovoj mjeri. Sa jasnim uvjerenjem da će Cetinje odlučno nastaviti svoj razvoj , još jednom vam čestitam Dan Prijestonice", kazao je ministar Dukaj.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 09:10