Tamara i Radoje Zvicer / Dan
15/07/2023 u 08:51 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Edita i Marina Visković pjevale kod Zvicerovih u Kotoru

Članovi porodice odbjeglog vođe "kavačkog klana" početkom jula priredili gala slavlje u Crnoj Gori, a goste su zabavljale poznate pjevačice

Porodica odbjeglog vođe "kavačkog klana" Radoja Zvicera, organizovala je početkom jula gala proslovu u Kotoru. Kako Kurir saznaje, na luksuznom slavlju, koje je organizovano na otvorenom, pored mora, osim članova porodice odbjeglog šefa "kavčana" bilo je i nekoliko desetina zvanica, a zabavljale su ih poznate pevačice Edita Aradinović i Marina Visković.

image

Radoje Zvicer

- RADOJE ZVICER

Slike i snimci

- Najbliži članovi porodice Radoja Zvicera, koji je jedan od najtraženijih bjegunaca u regionu i dovodi se u vezu sa brojnim ubistvima i trgovinu drogom, napravili su veliko veselje u Kotoru u kom inače žive. Prijatelje i porodicu zabavljale su poznate pjevačice, a jedna od najveselijih je bila Zvicerova supruga, Tamara - otkriva sagovornik Kurira.

Edita: Nisam pitala kod koga pjevam

Pjevačica Edita Aradinović potvrdila je za Kurir da je pjevala na proslavi u Kotoru, ali je navela da ne zna ko je organizovao proslavu.

image

Edita pjevala kod Zvicerovih

- SCREENSHOT INSTAGRAM

- Po dogovoru sa menadžerom sam odradila nastup. Kao pravi profesionalac, nisam pitala ni tada, kao što ne pitam ni sada, kod koga pjevam. U pitanju je bilo iznenađenje za slavljenicu koja je željela da se ja pojavim na njenom bitnom danu, bilo mi je lijepo i uživala sam kao i svaki put kada se družim sa svojom publiku - potvrdila je Edita za Kurir. Pozvali smo i njenu koleginicu Marinu Visković, ali ona nije odgovarala.

Izvor kaže da su snimci sa proslave podijeljeni i na društvenim mrežama.

- Zvicerova supruga je bila vesela i raspoložena, igrala je i pjevala cijele večeri. Promijenila je dvije odjevne kombinacije tokom žurke - otkriva izvor i dodaje da je u jednom trenutku priređen i vatromet.

image

Edita i Marina Visković pjevale kod Zvicerovih

- SCREENSHOT DRUšTVENE MREžE
image

Edita i Marina Visković pjevale kod Zvicerovih

- SCREENSHOT DRUšTVENE MREžE
image

Edita i Marina Visković pjevale kod Zvicerovih

- SCREENSHOT DRUšTVENE MREžE
image

Edita i Marina Visković pjevale kod Zvicerovih

- SCREENSHOT DRUšTVENE MREžE

Inače, javnost je za Tamaru Zvicer prvi put čula 26. maja 2020. kada su napadači u Kijevu u Ukrajini, pokušali da ubiju njenog supruga. Kako su ukrajinski mediji tada objavili, Radoja je sigurne smrti spasila žena Tamara Zvicer, pošto je sa pištoljem u rukama izletjela iz zgrade u kojoj su živjeli i zapucala na ubice.

image

Tamara Zvicer

Dan

Skriva li se vođa u Panami?

Za Radoja Zvicera, za kojim je raspisana međunarodna potjernica, posljednji put se čulo u septembru prošle godine kada je objavljena vijest da je u Panami teško ranjen. Međutim, ta vijest je brzo demantovana, pošto se ispostavilo da su ranjena dvojica muškaraca ali da ni jedan od njih nije jedan od najtraženijih bjegunaca.

Bračni par je poslije pokušaja likvidacije protjeran iz Ukrajine i neko vrijeme zajedno su boravili u Crnoj Gori. Njenom suprugu svaki trag se izgubio u aprilu 2021. godine kada je izbjegao hapšenje u Kotoru. Navodno, i sama je bila na meti suprotstavljenog "škaljarskog klana", posljednji put kada je uoči hapšenja bliskih saradnika svog muža, Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, boravila na Jahorini. Policija je tada otkrila da na istoj planini borave i "škaljarci", koji su zaduženi za njeno praćenje.

Pjevala im i Jadranka

- Inače, prije nego što su uhapšeni, Belivuk i Miljković su boravili u Kotoru, i to kod bračnog para Zvicer. Kada su saslušani po povratku u Srbiju, u januaru 2021. godine, izjavili su da su bili kod Zvicera na babinama. U to vrijeme, pojavili su se i snimci iz Kotora, na kojima se vidi da su bili i na krsnoj slavi kod ovih supružnika, a goste je tada u domu vođe "kavačkog klana" zabavljala pjevačica Jadranka Barjaktarević - dodaje sagovornik Kurira i podsjeća da su pripadnici Belivukovog i Miljkovićevog klana uhapšen 4. februara u Beogradu.

(Kurir.rs/ Ekipa Kurira)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 00:33